Засяяла Головна ялинка Білої Церкви

     Вже другий рік поспіль в парку ім.Т.Шевченка відбувається урочисте запалювання новорічних вогнів на Головній ялинці Білої Церкви.

 

     24 грудня, протягом дня, мешканців та гостей міста чекало багато сюрпризів  у новому форматі святкування «Яскраве Різдво в Білій Церкві». Така назва  обрана не випадково, адже  метою  цьогорічного заходів було  організувати більш масштабне та яскраве проведення улюблених зимових свят, необмежених територією парку.  Приємною несподіванкою в цьому році стала обладнана  Різдвяна алея на вул.Л.Курбаса, яка засяяла тисячами новорічних вогників. На період зимових свят ця вулиця була перекрита для автомобілів і стала  пішохідною. Мешканці з подивом розглядали новорічні ялинки, які розташувалися на алеї і були прикрашені установами, підприємствами та громадськими організаціями міста.

 

      Майже весь час черга дітлахів і дорослих чекала на аудієнцію до Резиденції Святого Миколая, де вони могли розказати про свої побажання та безкоштовно сфотографуватися, а чарівні ельфи, які працювали в резиденції допомагали із прийомом заявок та написанням листів.

 

     Крім того, дітлахам прийшовся до вподоби цьогорічний чарівний лабіринт, а безліч святкових локацій та фотозони дозволили зберегти чарівні спогади про Яскраве Різдво у світлинах.

 

     Для присутніх була підготовлена святкова програма, яка об’єднала не лише різні відділи, структурні підрозділи міської ради, комунальні підприємства, підприємців міста, але й громаду міста в цілому. Процес підготовки проходив під гаслом: «Святкуймо разом!».  Під час концерту дарували свої виступи школи мистецтв, оркестри, музичні студії та багато-багато талановитих дітей. Крім того, на гостей очікували  конкурси  та розіграші.

 

     Перед запалюванням вогників Головної ялинки від імені міського голови присутніх привітав секретар Білоцерківської міської ради Борис Смуток.

 

     А потім білоцерківців та гостей міста вражали  святковим вогняним шоу «Феєрія іскор», яке символічно запалило вогники на нашій красуні ялинці.

 

     Не забули також, що в цей вечір християни західного обряду святкують переддень Різдва, священик Римо-католицької парафії, отець Валентин, привітав присутніх  зі Святвечором.

 

     Крім святкової програми на містян  очікував новорічний ярмарок, на якому магазини та ресторани пригощатили гостей свята, а також можна було придбати подарунки та сувеніри до свят.

 

     Цей день подарував позитивні емоції не лише присутній малечі, а й кожному пересічному відвідувачу. Усміхнені та щасливі білоцерківці  раділи, веселились та насолоджувалися святковою програмою та ошатно прикрашеним парком.

 

     фото Spartak Dobriyranok

Засяяла Головна ялинка Білої Церкви


Опубліковано: 26 грудня 2016 року
Поділитися