Заходи з нагоди Дня захисника Вітчизни

23 лютого в м.Біла Церква відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисника Вітчизни.

Зокрема, під час мітингу, який відбувся в Парку Слави, міський голова В.Савчук привітав присутніх зі святом, наголосив, що в цей урочистий день ми вшановуємо перш за все ветеранів Великої Вітчизняної війни, воїнів-інтернаціоналістів, офіцерів та всіх, хто брав участь у захисті Батьківщини.

Міський голова висловив слова вдячності всім захисникам Вітчизни, побажав їм міцного здоров’я та зазначив, що вони є гідним прикладом для молодого покоління.

В ході мітингу виступили також командир 72-ї окремої механізованої бригади, полковник А.Грищенко, голова Білоцерківської міської ради Організації ветеранів України В.Волощенко, голова Білоцерківської міської громадської організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) В.Косоротов та ін.

В ході заходу відбулося покладання квітів до вічного вогню в Парку Слави.

  

 Цього ж дня ветерани мали змогу проглянути святковий концерт у виконанні акторів Київського академічного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського.

В заході взяли участь секретар міської ради О.Олійник, заступники міського голови, депутат Київської обласної ради (фракція Партії регіонів) А.Даниленко, представники громадськості та міських ЗМІ. 



Опубліковано: 23 лютого 2012 року
Поділитися