Заходи з нагоди 25-річного ювілею Білоцерківського міського товариства інвалідів «Фенікс»

19 травня в м.Біла Церква відбулися заходи з нагоди 25-річного ювілею Білоцерківського міського товариства  інвалідів «Фенікс» (голова- Н.Карпович).

Присутніх на заході привітав міський голова В.Савчук, який наголосив на важливій діяльності Білоцерківського міського товариства інвалідів «Фенікс», яка вже 25 років спрямована на взаємодопомогу, об’єднання та підтримку людей з обмеженими фізичними можливостями. Відмітив, що незважаючи на проблеми зі здоров’ям, члени товариства беруть активну участь у суспільному житті Білої Церкви.

Міський голова акцентував увагу, що міська влада і надалі продовжуватиме дбати про білоцерківців з обмеженими фізичними можливостями та робити все можливе, щоб їхнє життя в місті було максимально комфортним.

В ході свята міський голова В.Савчук побажав членам товариства міцного здоров’я та вручив деяким з них почесні грамоти виконавчого комітету міської ради з наданням матеріальної допомоги.

Від імені народного депутата України О.Марченка присутніх привітав його помічник, депутат міської ради О.Хозєєв, який вручив ряду представників товариства грамоти, подяки  та матеріальну допомогу.

Учасників заходу також привітали голова Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» В.Назаренко, голова Київської обласної організації Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» Г.Сподін та ін.

На святі присутні мали змогу проглянути святковий концерт у виконанні вихованців міських дошкільних навчальних закладів, акторів Київського академічного музично-драматичного театру ім..П.Саксаганського, ряду міських громадських організацій, які опікуються людьми з обмеженими фізичними можливостями та ін.

В заході взяли участь керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко, депутат міської ради К.Бугайчук, начальник відділу по соціальному обслуговуванню пенсіонерів та інвалідів управління соціального захисту населення міської ради Ю.Іванюта, представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 19 травня 2015 року
Поділитися