Заходи з нагоди 23-ої річниці Збройних сил України

05 грудня в м.Біла Церква відбулися заходи з нагоди 23-ої річниці Збройних сил України.

Зокрема, міський голова В.Савчук провів зустріч із представниками 72-ої окремої механізованої бригади і Білоцерківського окремого зенітно-ракетного полку, під час якої привітав військових із професійним святом. Відзначив самовіддану службу, мужність та патріотизм військовослужбовців, які вони проявляють під час захисту територіальної цілісності України та висловив слова вдячності всім білоцерківцям, що зараз перебувають в зоні проведення АТО.

Міський голова наголосив, що питання соціального захисту і підтримки учасників АТО і їх сімей перебувають на постійному контролі міської влади та з нагоди свята вручив ряду військовослужбовців почесні грамоти виконавчого комітету Білоцерківської міської ради і грошові винагороди.

В ході зустрічі присутні обговорили питання механізму отримання учасниками АТО статусу учасника бойових дій та надання їм відповідних пільг, акцентували увагу на необхідності підвищення фінансування Збройних сил України з боку держави та ін.

Цього ж дня міський голова В.Савчук відвідав військовослужбовців, які перебувають на лікуванні в Білоцерківському військовому госпіталі (начальник – М.Самарський).

Міський голова привітав воїнів із професійним святом, наголосив, що їх героїзм та сумлінне виконання службових обов’язків є  прикладом  для підростаючого покоління, висловив слова вдячності та побажав присутнім здоров’я і миру.

Під час заходу військовослужбовцям, які перебувають в госпіталі, були передані солодощі та фрукти.

В заходах взяли участь заступник міського голови М.Антонюк, представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 05 грудня 2014 року
Поділитися