Заходи з нагоди 20-річчя Білоцерківського добровільного товариства незаконно репресованих

27 лютого в м.Біла Церква відбулися заходи з нагоди 20-річчя Білоцерківського добровільного товариства незаконно репресованих (голова – В.Коломиєць).

Від імені міського голови В.Савчука присутніх на заході привітала керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко, яка відмітила важливу роль діяльності Білоцерківського добровільного товариства незаконно репресованих, яке об’єднує жителів міста, на долю яких випали тяжкі роки голодомору, репресій та ін.. Наголосила, що члени товариства, незважаючи на те, що зазнали репресій, вистояли, створили сімї, об’єдналися для того, щоб захищати і підтримувати один одного, брати активну участь у громадському житті міста.

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко побажала присутнім та їх родинам здоров’я, достатку та вручила нагрудний знак «Відзнака міського голови» голові Білоцерківського добровільного товариства незаконно репресованих В.Коломийцю, а також грамоти міської ради та її виконавчого комітету з наданням матеріальної допомоги ряду членів товариства.

В ході заходу за загиблими від репресій була проведена заупокійна літургія.

В заході взяли участь начальник управління соціального захисту населення міської ради Г.Мельніченко, представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 27 лютого 2013 року
Поділитися