Загальноміський захід з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів

03 грудня в м.Біла Церква відбувся захід з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів.

Присутніх на заході привітав міський голова Г.Дикий, зазначивши, що соціальний захист та вирішення проблем білоцерківців з обмеженими фізичними можливостями є пріоритетом у роботі міської влади, адже наше суспільство розвиваємося європейським  шляхом, тому ми маємо  дотримуватись усіх європейських цінностей. Наголосив на необхідності створення комфортних умов для повноцінного життя цієї категорії білоцерківців.

Міський голова відмітив, що щоденно білоцерківці даної категорії проходять випробування, але незважаючи на це мають активну життєву позицію, побажав їм і в подальшому реалізовувати свої можливості.

Слід зазначити, що в місті проживає більш як 13 тисяч різних груп і категорій, з них – 1274 - це діти-інваліди. В Білій Церкві функціонують 8 міських громадських організацій відповідного спрямування. Міська влада тісно співпрацює з усіма  громадськими  організаціями інвалідів міста, надає  їм  всебічну грошову  та  матеріальну  допомогу.

В місті також працюють заклади та підприємства, що допомагають соціально адаптуватися інвалідам до умов сьогодення. Міський голова висловив слова вдячності керівникам організацій і підприємств, які надають робочі місця людям з обмеженими фізичними можливостями та установ, що опікуються інвалідами, адже завдяки їх особистій увазі вирішуються індивідуальні питання даних білоцерківців.

Міський голова побажав присутнім та їхнім родинам здоров’я,  активного довголіття та вручив ряду білоцерківців з обмеженими фізичними можливостями грамоти з наданням матеріальної винагороди.

Присутні на заході мали змогу проглянути святковий концерт у виконанні творчих колективів будинку культури Білоцерківського учбово-виробничого підприємства УТОС, Білоцерківського виробничого підприємства «Весна» УТОГ, вихованців дитячих творчих колективів та ін.

У заході взяли участь керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко, начальник управління соціального захисту населення міської ради  Г.Мельніченко, заступник начальника управління соціального захисту населення міської ради  Т.Велігорська,  представники громадськості та місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 03 грудня 2015 року
Поділитися