Ювілей Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №9

27 жовтня Білоцерківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №9 з поглибленим вивченням іноземних мов Білоцерківської міської ради Київської області (директор – Іван Усик) відсвяткувала своє 80-річчя.

 

Зі словами привітань до присутніх звернувся міський голова Геннадій Дикий: «Про якість освіти в БСШ №9 говорити легко, адже ви лише подивіться скільки в цьому скликанні серед депутатів міської та обласної рад випускників цієї школи, скільки керівників успішних підприємств, бізнесменів і просто гарних людей, що закінчили цей заклад. Це все Ваша робота. Ви віддали частинку себе тоді ще дітям, а тепер вже дорослим, які розбудовують нашу державу і прославляють її закордоном». 

 

Міський голова нагородив кращих викладачів грамотами Білоцерківської міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди 80-річного ювілею Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №9 з поглибленим вивченням іноземних мов, а також подарував новий ноутбук.

 

Також до вітального слова було запрошено депутата Київської обласної ради Наталію Бігарі, яка привітала присутніх та нагородила викладачів почесними грамотами Київської обласної ради, та начальника управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрія Петрика, який також нагородив кращих викладачів грамотами управління освіти і науки Білоцерківської міської ради.

 

Під час заходу до привітань долучились:  колишній директор БСШ №9, радник міського голови Микола Антонюк, депутат Білоцерківської міської ради Володимир Вовкотруб, директор Білоцерківської загальноосвітньої школи № 21 Олег Мерімерін, приватний підприємець Вадим Кушнір та ін.

 

У ході святкування  були продемостровані власні фільми про історію та життя школи за 80 років існування, і відео-привітання випускників школи, які зараз будують кар’єру за кордоном і не змогли бути особисто присутніми на святі.

 

Варто відмітити, що за 80 років школа випустила 6046 учнів, 267 із них нагороджено золотими та срібними медалями за високі досягнення у навчанні. Крім того, як зазначив міський голова, депутатський корпус Білоцерківської міської ради VІІ скликання на 15% складається з випускників 9-ої школи.

 

Присутніх вітали зі святом вокальними та хореографічними номерами: представниця України на дитячому Евробаченні–2017 Анастасія  Багінська, Зразкова танцювальна студія «Вікторія», володарка ІІ-их премій Міжнародних фестивалів «Слов’янський базар у Вітебську – 2016» та «Чорноморські ігри–2017» – Катерина Манузіна, випускниця школи Олена Степко-Гончар, педагог-організатор школи, випускниця 2012 року Олена Мільцарик та учениця 10-го класу Вікторія Люлька, випускниця школи Наталія Чепченко, зразковий хоровий колектив «Пролісок».

У заході взяли участь: депутати Білоцерківської міської ради, начальники управлінь та відділів Білоцерківської міської ради, директори загальноосвітніх навчальних закладів міста, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

Ювілей Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №9


Опубліковано: 27 жовтня 2017 року
Поділитися