YURIEV OPEN – 2019: свято спорту та мистецтва

Фігурне катання - один із найкрасивіших і найграційніших видів спорту. Виник він приблизно у ХIIІ-ХІV ст. у  Голландії, коли якийсь чоловік придумав прив’язати до черевиків леза й викреслювати ними фігури на льоду, й швидко став одним з найулюбленіших видів спорту тисячів людей у всьому світі.

Біла Церква не виключення, також любить та підтримує розвиток фігурного катання в місті.

19 квітня відбулося урочисте відкриття чемпіонату міста Біла Церква з фігурного катання на ковзанах «YURIEV OPEN – 2019».

375 учасників різних вікових категорій з 15 регіонів України та м.Тирасполь (Молдова) приїхали на змагання. Білу Церкви представляли вихованці відділення фігурного катання ДЮСШ «Зміна».

 Наймолодшій учасниці чемпіонату – 4 рочки, а  на найстаршому учаснику  - 54 роки.

Учасники виступатимуть у таких класах: спортсмени-любителі, спортсмени та  любителі за програмами юнацьких розрядів, кандидатів у майстри спорту та ін.

В урочистому відкритті змагань взяв участь міський голова Геннадій Дикий, який наголосив, що чемпіонат з фігурного катання в Білій Церкві відбувається вже всьоме, і наше місто радо вітає кожного учасника. Побажав юним фігуристам майбутніх високих досягнень, а дорослим – незважаючи ні на які перешкоди, продовжувати займатися улюбленим видом спорту та вчити молодь впевнено тренуватися та розвиватися.

Цього ж дня, за результатами перших змагань, відбулося нагородження наймолодших вікових категорій учасників у двох класах: Пре-бронза та Intermediate. 

Геннадій Дикий вручив всім юним фігуристам дипломи та пам’ятні подарунки, а призерам – медалі та кубки.   

Змагання відбуваються під пильним оком висококваліфікованої суддівської команди на чолі з суддею національної категорії Дмитром Дмитренком.

Учасники демонструватимуть свою майстерність протягом трьох днів, переможці в кожному класі отримають нагороди.

У заході взяли участь начальник управління з питань молоді та спорту Інна Паливода, директор ДЮСШ «Зміна» Олексій Кривошеїн, директор КП БМР «Льодовий стадіон» Вячеслав Веред, батьки та гості чемпіонату, представники ЗМІ.

YURIEV OPEN – 2019: свято спорту та мистецтва


Опубліковано: 20 квітня 2019 року
Поділитися