Якісна та доступна медицина в рамках реалізації проекту «Київщина без окраїн»

07 жовтня  в м.Біла Церква відбулася прес-конференція для представників міських засобів масової інформації на тему: «Виконання  у регіонах завдань, доручень Президента України щодо вирішення актуальних проблем регіону, зокрема "Якісна та доступна медицина" в рамках реалізації  проекту «Київщина без окраїн».

В ході прес-конференції заступник начальника управління охорони здоров’я міської ради Н.Шевчук поінформувала про роботу, яка проводиться в місті щодо реформування медичної галузі, її  вдосконалення та забезпечення доступності медичних  послуг для білоцерківців, що здійснюється в рамках виконання соціальних ініціатив Президента України, Національного плану дій економічних реформ.

Зокрема, зупинилася на заходах по створенню міських центрів медико-санітарної допомоги, амбулаторій загальної практики – сімейної медицини, в яких первинна медична допомога надаватиметься  сімейними лікарями, наголосила на роботі щодо формування госпітальних округів, один з яких знаходитиметься в м.Біла Церква та ін.

Присутні на прес-конференції також були ознайомлені із функціонуванням  ряду медичних закладів, які мають сучасне медичне обладнання та забезпечені висококваліфікованим медичним персоналом, що дає змогу підвищити якість надання медичної допомоги жителям Білої Церкви.  Журналісти були поінформовані про  впровадження та розвиток нових технологій в кардіології, неврології, офтальмології та хірургії, які дозволяють проводити складні операції та ін.

Під час прес-конференції заступник начальника управління охорони здоров’я міської ради Н.Шевчук також зупинилася на заходах, які проводяться в місті щодо профілактики і боротьби з грипом та гострими респіраторними захворюваннями  в епідемічний період 2013-2014рр. та дала відповіді на поставлені питання журналістів.



Опубліковано: 07 жовтня 2013 року
Поділитися