Виставка «Візерункове сяйво»

З 12 листопада у Білій Церкві у виставковому залі бібліотеки №8 почала працювати персональна художня виставка Каріни Родіонової - «Візерункове сяйво». На ній представлено 25 творчих робіт (диптихи, триптихи).

Експозиція триватиме до 30 листопада ц.р., тому бажаючі (за умови індивідуального відвідування) зможуть роздивитися наживо, поринути у мистецтво й познайомитись з творчістю художниці у виставковій залі за адресою: вул.Леваневського, 55.

За розвиток і популяризацію художнього мистецтва, активну участь у культурно - мистецькому житті міста Біла Церква та з нагоди персональної художньої виставки «Візерункове сяйво» Каріну Родіонову було відзначено грамотою відділу культури і туризму Білоцерківської міської ради.

Для довідки:

Родіонова Каріна Леонідівна народилася в селищі Симеїз. Художню освіту здобула в Ялтинській художній школі, пізніше в Одеському педагогічному інституті ім.Ушинського. Працювала вчителем образотворчого мистецтва в школах мистецтв, викладачем кольорознавства та графічного дизайну в Севастопольській філії Львівської Національної академії мистецтв. З 2013-го року - член Національної спілки художників України.

У живописі головною темою художниці є улюблений Крим: гори, море, вузенькі вулички старих кримських селищ. Стиль, в якому сьогодні працює мисткиня, можна назвати «декоративною графікою», де осмислюються древні архаїчні символи прадавнiх орнаментів, жіноче начало, його місце в таїнстві буття.

Після анексії Криму, Каріна проживає в Білій Церкві. Продовжує творчу та виставкову діяльність, активно долучається до роботи журі конкурсів дитячих малюнків, але не полишає надії повернутися до рідного Криму.

Виставка «Візерункове сяйво»


Опубліковано: 12 листопада 2020 року
Поділитися