Виставка картин «Квіти серед квітів»

У плинності звичайних справ іноді так хочеться яскравих емоцій та вражень. І як приємно, що є люди, які своєю творчістю вносять у наше життя ту краплю чарівництва, що розфарбовує буденність у яскраві кольори.

Біла Церква вже більше 25-ти років зустрічає весну виставкою картин «Квіти серед квітів». Так і цього року у міській виставковій залі бібліотеки № 8 художники міста зробили справжній подарунок до свята ніжності й краси. Це виставка-конкурс жіночого портрету та натюрморту, де з поміж жінок - художниць обираються кращі роботи в цих двох номінаціях.

Журі у складі Георгія Пономарьова – художника, Валерія Вовченка – члена Спілки художників України, майстра декоративно-вжиткового мистецтва, Алли Карабач  - головного спеціаліста управління культури і туризму БМР визначили переможців.


У номінації «Натюрморт»  відзначено:

Тетяна Губрій  - за роботу «Квіти осені»

Ольга Мілейко - за роботу «Осінній натюрморт»

Тетяна Фокіна - за роботу «Півонії»


У номінації «Портрет» перемогу здобули:

Ірина Шевченко - за роботу «Замріяна»

Тетяна Матвієнко - за роботу «Ультрамаринова сієста»

Юлія Левчук - за роботу «Незнайомка»

Для переможниць і всіх присутніх лунали музичні вітання від викладачів та учнів КЗ БМР Білоцерківська школа мистецтв № 3.

Тож, нехай перемагає жіноча краса, нехай світ тримається на витонченій жіночності, нехай втілення весни та краси сьогодні домінує у світі над ненавистю й бідою! 

Запрошуємо до перегляду, експозиція буде діяти протягом місяця. 

*На жаль, вірус досі лишається небезпечним, тож закликаємо не забувати про заходи безпеки, що включає обов’язкове носіння маски в приміщенні та зберігання дистанції з іншими відвідувачами.

За інформацією

управління культури і туризму БМР

Виставка картин «Квіти серед квітів»


Опубліковано: 04 березня 2021 року
Поділитися