Вихованці «Прометею» - переможці фестивалів і конкурсів!

Управління з питань молоді та спорту  інформує, що вихованці гуртка паперової пластики «Витівки» Комунального закладу Білоцерківської міської ради Клубу за місцем проживання «Прометей» знову стали переможцями всеукраїнських конкурсів та фестивалів. Заняття цього гуртка проходять   у дитячо-юнацькому клубі за місцем проживання «Юність» (вул. Водопійна, 19).

Протягом трьох тижнів роботи вихованців були представлені у трьох дистанційних конкурсах та посіли почесні призові місця:

- Решетніченко Марія (11 років) - 2 місце у Всеукраїнському дитячому фестивалі-конкурсі «Лавина талантів», що відбувався за підтримки Міністерства освіти і науки та Міністерства культури України.

- Боброва Діана (10 років) – 1 місце у Всеукраїнському конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтв «Я і мистецтво» від творчого об’єднання мистецьких та культурних ініціатив «Галерея ідей».

- Рубіженко Яна (9 років) – Гран-Прі у Міжнародному фестивалі-конкурсі талантів «Пісенна і танцювальна Хортиця-2020» від об’єднання фестивальних і продюсерських центрів «УкрФест». Яна   наразі  готується  до участі у фінальному фестивалі-конкурсі престижного проєкту «Найяскравіші таланти України».

Ще одне Гран-Прі отримала робота, надіслана на цей конкурс керівником гуртка «Витівки» Мімулінаою Людмилою. Стенд із фотографіями вихованців у фото-рамках, зроблених ними, із яскравими зразками різних технік, що вивчають на заняттях,  було відзначено як приклад оформлення гурткової роботи у номінації «Дизайн».

Єдиним позитивним моментом у карантинних обмеженнях стало різномаїття конкурсів, що надають можливість брати участь у різних жанрах дистанційно. Так, зараз  вихованці готують індивідуальні та колективні роботи для участі ще у чотирьох конкурсах.

Побажаємо успіхів дітлахам, а дитячі посмішки нехай допоможуть подолати усі негаразди!

Вихованці «Прометею» - переможці фестивалів і конкурсів!


Опубліковано: 17 листопада 2020 року
Поділитися