Встановлення головної Новорічної ялинки міста

16 грудня в м.Біла Церква на території парку культури та відпочинку ім..Т.Шевченка відбулася висадка ялинки, яка буде головною Новорічною ялинкою міста.

Міський голова Г.Дикий наголосив, що дана ялинка заввишки  близько 11м, придбана на кошти міського бюджету в сумі 120 тис.грн.  Висадивши живе дерево місто, в подальшому, матиме економію коштів, які витрачалися на щорічне придбання ялинки, установку, демонтаж та ін. Крім того, це є прикладом збереження природи.

Розташування ялинки в парку культури та відпочинку ім..Т.Шевченка є символічним, адже на його території білоцерківці проводять дозвілля.  В цьому році, вперше, в Білій Церкві, на даній території, буде проведено комплекс заходів з нагоди Нового року та Різдва Христового – «Біле Різдво в Білій Церкві». Заходи відбуватимуться за ініціативи міського голови Г.Дикого.

В рамках святкової програми відбудуться концерти, ярмарок,  мистецький марафон «Новорічне диво», фестиваль колядок та щедрівок. Протягом Новорічних та Різдвяних свят для дітей міста проводитиметься розважальні заходи.

З 19.12.2015р. юні білоцерківці матимуть змогу побувати в резиденції Святого Миколая.

Відкриття Новорічної ялинки відбудеться 25 грудня ц.р. о 15.00.

Міський голова  Г.Дикий запросив усіх білоцерківців взяти участь у святкових заходах.



Опубліковано: 16 грудня 2015 року
Поділитися