Всі теплопостачальні організації міста готові до початку опалювального сезону

15 жовтня міський голова Геннадій Дикий провів чергову нараду із керівниками  теплопостачальних підприємств міста щодо підготовки до нового опалювального сезону.

У ході наради міський голова наголосив, що серед білоцерківців шириться занепокоєння щодо можливих проблем з початком опалювального сезону на масиві Леваневського, тому, наразі, ще раз обговорюється  поточний стан.

Директор КП БМР «Білоцерківтепломережа» Владислав Безукладніков наголосив, що незважаючи на складний стан, підприємство повністю виконало заходи з підготовки до опалювального сезону. Все обладнання знаходиться в робочому стані.

Директор «Білоцерківскої ТЕЦ» Василь Кривенко наголосив, що підприємство також готове до початку сезону, провело необхідні капітальні ремонти обладнання й протягом доби  може розпочати подачу газу.

У ході наради було наголошено на підписаних договорах «Білоцерківтепломережі»  та «Білоцерківскої ТЕЦ» із НАК «Нафтогаз України» та «Київолгазом» щодо постачання та транспортування газу. Існуючий борг перед «Київолгазом» буде реструктуризовано та поетапно погашатиметься. 

Заступник міського голови Анатолій Кравець зауважив, що  теплопостачання  розпочнеться у разі, коли середня добова температура зовнішнього повітря протягом трьох діб становитиме 8 С та нижче, як цього вимагають нормативні документи.

У закладах охорони здоров’я, дитячих дошкільних, позашкільних та спортивних установах теплопостачання розпочнеться згідно із заявами керівників  даних установ, як це передбачено рішенням виконавчого комітету, проте таких заяв станом на сьогодні ще не надходило.

Начальник Білоцерківської  філії ПАТ «Київоблгаз» Ігор Савєльєв також запевнив, що установа готова до початку сезону.


Опубліковано: 15 жовтня 2020 року
Поділитися