Всеукраїнський турнір з футболу «Шкіряний м’яч –Кубок Кока-Кола»

05 червня в м.Біла Церква відбулося урочисте закриття Всеукраїнського турніру з футболу «Шкіряний м’яч – Кубок Кока-Кола» сезону 2011-2012рр.

У турнірі брали участь 24 команди учнів загальноосвітніх закладів України, які змагалися у 3-х вікових категоріях. Перше місце серед команд 2000р.н. посіла команда ЗОШ № 20 з м.Харків, 1999р.н. – НВК № 1 з м.Маріуполь, 1998рн. – НВК №26 з м.Рівне . Учасниками найстаршої вікової групи була команда ЗОШ с.Шкарівка (Білоцерківський район, Київської обл..), яка стала срібним призером турніру у своїй віковій категорії.

Учасників та переможців змагань привітали заступник голови Київської обласної державної адміністрації Є.Головін, заступник міського голови М.Антонюк, голова комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України В.Гамов, президент Всеукраїнського клубу «Шкіряний м’яч»,  заслужений майстер спорту, кращий футболіст СРСР 1966р. А.Біба.

Всі учасники турніру отримали кубки, дипломи, медалі Асоціації аматорського футболу України, футбольні м’ячі від компаній «Кока-Кола» та «Адідас», а переможці –  були нагороджені  Кубками федерації футболу України, комплектами футбольної форми національної збірної команди України від компанії «Адідас» та сертифікатами на перегляд гри за участю команди ФК «Шахтар»(м.Донецьк), яка відбудеться на стадіоні «Донбас-Арена» та ін.

В заході  взяли участь перший віце-президент Асоціації аматорського футболу України О.Каденко, начальник управління з питань фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації В.Стеценко, начальник головного управління освіти і науки Київської облдержадміністрації В.Бутник, представники громадськості і регіональних ЗМІ та ін. 

 



Опубліковано: 06 червня 2012 року
Поділитися