Вручення міської молодіжної літературно-мистецької премії ім.М.Вінграновського

27 лютого в м.Біла Церква відбулися урочистості з нагоди вручення міської молодіжної літературно-мистецької премії ім.М.Вінграновського за 2011 рік.

Від імені міського голови В.Савчука присутніх на заході привітав його заступник М.Антонюк, який наголосив, що міська влада приділяє значну увагу створенню умов для підтримки обдарованої молоді. Заступник міського голови відмітив, що лауреати премії ім.М.Вінграновського - це молоді талановиті люди, якими пишається наше місто та які можуть досягати творчих вершин, побажав їм натхнення та успіхів.

З метою всебічного сприяння розвитку і підтримки творчо обдарованої молоді віком від 15 до 35 років щорічно присуджується міська молодіжна літературно-мистецька премія. Протягом 19 років Премію отримали 43 лауреата з числа молодих митців та творчих колективів міста.

Лауреатами міської молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.Вінграновського за 2011 рік стали молодий поет, композитор, музикант – Р.Соловйов – за вагомі творчі здобутки, професійну майстерність та активну участь у культурно-мистецькому і громадському житті міста Біла Церква та артистка драми Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.П.К. Саксаганського - О.Тетерук – за професіоналізм, високий рівень виконавської майстерності та вагомий внесок у розвиток театрального мистецтва м.Біла Церква.

В заході взяли участь начальник відділу у справах сім'ї та молоді міської ради О.Литвинчук, начальник відділу культури та туризму міської ради П.Красножон, голова комісії по присудженню міської молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.Вінграновського, Заслужений працівник культури України А.Кульчицький, представники творчої інтелігенції, громадськості міста, учні міських навчальних закладів та ін.



Опубліковано: 28 лютого 2012 року
Поділитися