Вони рятують життя! Попри все!

Напередодні професійного свята медичних працівників, яке з цього року відзначають 27 липня, вітали працівників галузі охорони здоров’я нашої громади.

Під час заходу, що відбувся у Білоцерківській міській лікарні №2, білоцерківським медикам були вручені грамоти, подяки та букети квітів.

«Ви справжні ангели-охоронці, які завжди готові прийти на допомогу. Завдяки Вам ми змогли пережити важкі роки пандемії коронавірусу. Згодом, у лютому-березні 22-го, коли ворог був вже за 60 кілометрів від міста, попри усі ризики, ви продовжували рятувати життя білоцерківців. А зараз, ви допомагаєте зберігати та відновлювати здоров’я поранених захисників. На таке здатні дійсно, лише мужні та незламні люди!», - наголосив Геннадій Дикий.

З вітальними словами до медичних працівників також звернулися генеральний директор КНП БМР «Білоцерківська міська лікарня №2», яка зазначила, що багато працівників лікарень громади наразі перебувають на фронті. Вони демонструють справжній героїзм, рятуючи під ворожими обстрілами життя не лише наших захисників, а й цивільних людей.  

Участь у заході також взяла перший заступник міського голови Інна Новогребельська та голова Білоцерківської міської  організації профспілки працівників охорони здоров’я України  Сергій Орлов.

Вони рятують життя! Попри все!


Опубліковано: 26 липня 2023 року
Поділитися