Виїзний прийом громадян міським головою В.Савчуком

03 квітня міський голова Білої Церкви В.Савчук провів виїзний прийом учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Міський голова акцентував увагу, що зустрічі та прийоми учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи в місті традиційні і їх метою є виявлення, вивчення та реагування на проблемні питання, які виникають у білоцерківців даної категорії.

В ході виїзного прийому  міський голова поінформував присутніх про заходи, які проводяться  в Білій Церкві  щодо забезпечення соціального захисту даної категорії жителів відповідно до чинного законодавства, вирішення ряду проблем на обласному та загальнодержавному рівні, серед яких – виплата нарахувань, згідно чорнобильського законодавства, медикаментозне забезпечення, оздоровлення та ін.

Про медикаментозне забезпечення, медичне обслуговування та оздоровлення,  соціальний захист і відповідні виплати присутніх поінформували начальник управління охорони здоров’я міської ради А.Рогов, начальник управління соціального захисту населення міської ради Г.Мельніченко, начальник управління Пенсійного фонду України у м. Біла Церква В.Дебольська та ін.

В ході зустрічі присутні отримали відповіді на питання, що стосувалися безкоштовного лікування та забезпечення медикаментами ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС І та ІІ категорій,  їх санаторно-курортного лікування, виплат пенсійних призначень та ін.

В заході взяли участь начальник відділу звернень громадян виконавчого комітету міської ради В.Дем’янчук, головні лікарі міських лікарень №1 – Г.Яценко, та №2 – Н.Головенко, журналісти міських ЗМІ.



Опубліковано: 03 квітня 2013 року
Поділитися