Виїзне засідання тимчасової комісії Київської облдержадміністрації з питань погашення заборгованості із заробітної плати

07 вересня в м.Біла Церква відбулося виїзне засідання тимчасової комісії Київської облдержадміністрації з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

В ході засідання начальник головного управління праці та соціального захисту населення Київської облдержадміністрації Л.Мартинюк наголосив на необхідності виконання доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, голови облдержадміністрації щодо невідкладних заходів з погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах, в установах та організаціях Київської області. Акцентував увагу на тому, що в Київській області є підприємства житлово-комунального господарства та підприємства комунальної власності, які мають заборгованість із виплати заробітної плати.

Також, на засіданні було відмічено, що в м.Біла Церква на економічно-активних підприємствах та в установах і організаціях, які фінансуються з місцевого бюджету заборгованості із виплати заробітної плати немає.

В ході засідання заслухано керівників підприємств-боржників Києво-Святошинського, Сквирського районів, м.Фастова, м.Тетієва та наголошено на необхідності вжиття заходів, спрямованих на безумовне погашення боргів з виплати заробітної плати.

В заході взяли участь начальник Територіальної державної інспекції з питань охорони праці у Київській області В.Шаботинський, начальник управління надходження доходів головного управління Пенсійного фонду України у Київській області О.Антошко, заступник міського голови Г.Джегур та ін.



Опубліковано: 07 вересня 2012 року
Поділитися