Виїзне засідання регіонального Комітету з економічних реформ при Київській обласній державній адміністрації

19 вересня в м.Біла Церква відбулося виїзне засідання регіонального Комітету з економічних реформ при Київській обласній державній адміністрації.

Перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації О.Заєць поінформував присутніх про стан реалізації заходів Національного плану дій на 2013 рік по впровадженню національних проектів та інвестицій в Київській області,зупинився на необхідності подальшого залучення інвестицій під інфраструктурні та соціальні проекти, відмітив важливе значення розвитку міжнародного співробітництва щодо розвитку транспортної, сільськогосподарської галузей, створення індустріальних парків на Київщині.

Міський голова  В.Савчук зазначив, що заходи, які проводить міська влада, відповідно до реалізації завдань і доручень Президента України, Регіональної  програми «Київщина без окраїн», Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 рр. спрямовані на подолання кризових явищ, поліпшення інвестиційного клімату та створення належних умов для проживання населення. Вони забезпечують сталий економічний розвиток, підвищення стандартів життя, поліпшення бізнес-клімату й залучення інвестицій, модернізацію інфраструктури та ін.   Міський голова наголосив, що завдяки реалізації даних програм, ініційованих Президентом України та підтримці Київської обласної влади місто, протягом останніх років, отримало суттєві кошти для забезпечення соціально-економічного розвитку.

Присутні на заході обговорили питання щодо впровадження ряду інвестиційних проектів в Київській області, зокрема щодо розвитку транспортної інфраструктури, підтримки сільського господарства та переробної промисловості, зупинилися на питаннях соціально-побутового обслуговування жителів Київщини, акцентували увагу на необхідності покращення екологічної безпеки на виробництві, впровадженні інноваційних проектів.

За внесок у розвиток малого та середнього бізнесу, підтримку підприємництва в місті деякі представники сфери були нагороджені нагрудним знаком «Відзнака міського голови», також були вручені почесні грамоти, грамоти та подяки міської ради та її виконавчого комітету, дипломи переможців конкурсу «Кращий підприємець року -2013» в 12 номінаціях.

У заході взяли участь депутат Київської обласної ради  І.Шилов,директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Київської облдержадміністрації В.Горбик, депутати та члени виконкому міської ради, заступник міського голови Г.Джегур, заступник голови Солом’янської в місті Києві райдержадміністрації А.Іващенко, представники громадськості, журналісти міських ЗМІ.



Опубліковано: 19 вересня 2013 року
Поділитися