Визначено переможців на шість вакантних посад начальників управлінь та відділів

Як уже інформувалося раніше, міським головою Геннадієм Диким прийнято рішення по-новому призначати начальників управлінь та відділів міської ради на вакантні посади. Відтепер конкурси проходять відкрито та прозоро. Громадськість міста має можливість як ознайомитися із біографічними довідками кандидатів (на офіційному веб-сайті міської ради), так і спостерігати в режимі он-лайн за ходом іспитів та бути присутніми на співбесідах.

На конкурс із заміщення шести вакантних посад начальників - юридичного відділу виконавчого комітету Білоцерківської міської ради,   управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради,  відділу культури і туризму Білоцерківської міської ради, відділу з питань землекористування Білоцерківської міської ради, відділу обліку та розподілу житла виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, управління охорони здоров'я Білоцерківської міської ради було  зареєстровано 23 особи.

24 лютого було проведено іспит, проте, його результати були визнаними не дійсними у звязку із порушенням, а саме - видалення представників ЗМІ із приміщення де проходив іспит.

Міським головою було підписано розпорядження №  52-К від 01 березня 2016 р. «Про повторне проведення  письмового іспиту», де були уточнення щодо умов присутності громадськості та представників ЗМІ під час проведення іспитів та співбесід.

11 березня відбувся повторний письмовий іспит для даних кандидатів. На іспит з’явилося лише  шістнадцять претендентів.

Метою іспиту було перевірка знаннь Конституції України, законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про місцеве самоврядування в Україні», а токож профільного законодавства. З переліком питань, які виносилися на іспит кандидати могли ознайомитись заздалегідь на офіційному веб-сайті міської ради.

За результатами письмого іспиту двоє осіб було визнано такими,  що його не склали. Чотирнадцять кандидатів були допущені до співбесід, які відбулися 15 та 16 березня.

Співбесіди з кандидатами проводила конкурсна комісія в усній формі, із залученням керівників відповідних структурних підрозділів. Метою проведення співбесіди було виявити відповідності профілів професійної компетентності кандидата посаді, на яку він претендує.

Під час співбесід претенденти презентували своє бачення подальшої діяльності на посаді. Надали аргументи, які на їхню думку сприятимуть підвищенню ефективної діяльності відповідних управлінь і відділів та забезпечать належне  функціонування і  подальший розвиток  відповідного профілю.

Відповідно протоколу конкурсної комісії №02\16, від 17.03.2016р. міському голові рекомендовано призначити на вакантні посади  з випробувальним терміном шість місяців після проведення спеціальної перевірки відомостей щодо особи, яка претендує на зайняття посади в органах місцевого самоврядування:

-       на посаду начальника юридичного відділу Білоцерківської міської ради - Нінель Ротаєнко;

-       на посаду начальника управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради - Олега Пускова;

на посаду начальника  начальника відділу культури і туризму Білоцерківської міської ради серед двох кандидатів перемогла - Юлію Ковальську;

-       на посаду начальника відділу з питань землекористування Білоцерківської міської ради - Олега Усенка ;

-       на посаду начальника відділу обліку та розподілу житла виконавчого комітету Білоцерківської міської ради - Любов Мірошниченко ;

 - на посаду начальника управління охорони здоров'я Білоцерківської міської ради - Павла Маслянка.



Опубліковано: 18 березня 2016 року
Поділитися