Визначено кращого спортсмена травня

На виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту   в м.Біла Церква на  2012-2016 роки «Сьогодні зі спортом –завтра з майбутнім», щомісяця визначається та нагороджується,  за результатами участі у змаганнях,  кращий спортсмен місяця м.Біла Церква та його тренер.

Кращим спортсменом м.Біла Церква в травні ц.р. визнано  члена збірної команди України,  майстра спорту України з фехтування - Ольгу Єсіну,  яка на чемпіонаті Європи з фехтування на візках, серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату,  завоювала золоту медаль в командних змаганнях на шаблі.

Чемпіонат Європи з фехтування на візках серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату  проходив з 16 по 23 травня в Турині (Італія).

В сладі збірної команди  України, білоцерківчанка Ольга Єсіна-  спортсменка Київського обласного центру «Інваспорт», завоювала золоту медаль в командних змаганнях на шаблі разом з львів'янкою Наталею Морквич,  харків'янкою Євгенією Бреус та Тетяною Поздняк з Миколаєва. У фіналі українки перемогли суперниць з Польщі з рахунком 45:31.

Міський голова Геннадій Дикий нагородив спортсменку свідоцтвом, статуеткою «Кращий спортсмен місяця» та грошової винагородою.

Тренера Ольги Єсіної - заслуженого тренера України Надію Борболюк також було нагороджено подякою та грошовою винагородою.



Опубліковано: 14 червня 2016 року
Поділитися