Визначені лауреати міської молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського за 2016 рік

22 грудня 2016 року у відділі у справах сім’ї та молоді   Білоцерківської  міської ради відбулося засідання  комісії по присудженню міської молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського за 2016 рік.

 Після  3-х годинного  розгляду, обговорення та  оцінювання   творів і робіт претендентів на здобуття Премії, за наслідками таємного голосування     комісія     визначила  лауреатів та рекомендувала відділу у справах сім`ї та молоді Білоцерківської міської ради винести на розгляд виконавчого комітету Білоцерківської міської ради питання щодо присудження міської молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського за 2016 рік :

-  Смєловій Крістині Віталіївні, молодій художниці,  за значний внесок в розвиток професіонального образотворчого мистецтва Білої Церкви та Київського регіону, творчі успіхи, що були показані на виставках всеукраїнського, міжнародного та міського рівнів протягом 2014 – 2016 років та

-   Носовській Аллі Анатоліївні, молодій поетесі, за поетичну збірку «Час відрощувати крила».

Питання   про присудженню міської молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського за 2016 рік.  буде винесено  на розгляд   виконавчого комітету Білоцерківської міської ради в січні 2017 року.

 

          Відділ  у справах сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради  і надалі інформуватиме      громадськість міста про життя і творчість лауреатів міської молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського.

 

 



Опубліковано: 23 грудня 2016 року
Поділитися