Візит міського голови до комунального закладу Київської обласної ради «Спеціалізований обласний будинок дитини м.Біла Церква»

11 вересня міський голова Білої Церкви В.Савчук відвідав комунальний заклад Київської обласної ради «Спеціалізований обласний будинок дитини м.Біла Церква» (головний лікар – Т.Грибан), де ознайомився з умовами функціонування даної установи.

В ході візиту міський голова акцентував увагу на важливості  існування таких дитячих закладів і зокрема, комунального закладу Київської обласної ради «Спеціалізований обласний будинок дитини м.Біла Церква», оскільки в ньому перебуває 60 дітей, від народження до 7 років, з яких  - 50% діти- інваліди, від яких відмовились батьки. Наголосив на підтримці міською та обласною владами таких закладів щодо забезпечення їх життєдіяльності та відмітив важливість проведення благодійних акцій, які також надають необхідну допомогу дітям. Міський голова висловив слова вдячності працівникам комунального  закладу Київської обласної ради «Спеціалізований обласний будинок дитини м.Біла Церква» за їх наполегливу працю у вихованні дітей.

В ході заходу директор ПП П.Камінний передав даній установі дитячий одяг, іграшки, засоби гігієни, продукти харчування на суму понад 18 тис.грн., яка була зібрана під час благодійної акції, в  рамках якої, в кіосках продажу питної артезіанської води із с. Мазепинці кожен бажаючий міг придбати корпоративну сувенірну продукцію, кошти за яку були направлені на придбання даних товарів. Також з кожного літра проданої води в  період із 01 до 26 серпня ц.р. перераховувалася частина коштів на дану акцію.

В заході взяли участь   журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 11 вересня 2012 року
Поділитися