Військово-патріотичний захід з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-річниці виводу військ з Республіки Афганістан

13 лютого в м.Біла Церква відбувся військово-патріотичний захід з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-річниці виводу військ з Республіки Афганістан.

Від імені міського голови В.Савчука учасників заходу привітав його заступник М.Антонюк, який поінформував про основні напрямки роботи міської влади щодо соціального захисту воїнів-інтернаціоналістів, зупинився на питаннях співпраці з громадськими організаціями, що опікуються проблемами малозахищених категорій білоцерківців та вручив грамоти і подяки міської ради та її виконавчого комітету і матеріальну винагороду членам Білоцерківської міської громадської організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

В ході заходу голова міської громадської організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) В.Косоротов ознайомив присутніх з діяльністю організації. Зокрема, відмітив важливу роль функціонування військово-патріотичного центру та групи «Пошук», завдяки роботі яких в музеї міста передано багато експонатів. Акцентував увагу на співпраці із міською владою та за розуміння ветеранських проблем і допомогу в їх вирішенні вручив представникам міської ради та її виконавчого комітету почесні грамоти міської громадської організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та нагороди, а ряду воїнів-афганців -  пам’ятні ювілейні медалі «25 років виводу військ з Афганістану».

Присутніх на заході також привітали депутат Київської обласної ради, член виконавчого комітету міської ради, ректор Білоцерківського національного аграрного університету А.Даниленко, керуючий Білоцерківською єпархією Української православної церкви М.Кобулей, який вручив ряд нагород Української православної церкви.

В заході взяли участь начальники ряду відділів та управлінь міської ради,  представники громадськості та міських ЗМІ.



Опубліковано: 14 лютого 2014 року
Поділитися