Вітання зі сторічним ювілеєм жительки міста О.Смеян

30 травня  за дорученням міського голови Білої Церкви В.Савчука заступник начальника управління соціального захисту населення міської ради Т.Велігорська привітала зі сторічним ювілеєм  жительку міста –О.Смеян.

Заступник начальника управління соціального захисту населення міської ради Т.Велігорська оголосила вітальну адресу від міського голови В.Савчука,  в якій він дякує ювілярці  за багаторічну самовіддану працю, вклоняється її життєвій мудрості, багаторічному досвіду, незламності перед воєнним лихоліттям та труднощами післявоєнного періоду. Столітній ювілярці також було вручено матеріальну винагороду.

Орина Тарасівна народилася в с.Новосілки,Чорнобильського району, Київської області. З 1932р. по 1950р. працювала в колгоспі різноробочою. У 1986 р., після аварії на Чорнобильській АЕС , ювілярка переїхала до м.Біла Церква.

О.Смеян, як і жителі міста, яким виповнилось 100 років, відповідно до міської комплексної  програми «Турбота» на 2011-2015рр., затвердженої рішенням міської ради №1086-47- VІ від 31.10.2013р. отримуватиме щомісячну доплату до пенсії в розмірі 200 грн. Всього в місті проживає 2 особи, яким виповнилось 100 років.

 У заході взяла участь начальник відділу по соцобслуговуванню пенсіонерів та інвалідів управління соціального захисту населення  міської ради Ю.Іванюта.



Опубліковано: 02 червня 2015 року
Поділитися