Вітання столітньої ювілярки

05 травня за дорученням міського голови Білої Церкви В.Савчука керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко привітала зі сторічним ювілеєм  жительку міста Н.Нагорну.

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко оголосила вітальну адресу від міського голови В.Савчука, в якій він в якій він дякує ювілярці  за багаторічну самовіддану працю, вклоняється її життєвій мудрості, багаторічному досвіду, незламності перед воєнним лихоліттям та труднощами післявоєнного періоду,  а також вручила квіти та матеріальну винагороду.

Столітній ювілярці також було вручено вітальну листівку з нагоди Дня Перемоги від голови Київської обласної державної адміністрації В.Шандри.

Н.Нагорна, друга столітня жителька, яка проживає в м.Біла Церква.  Відповідно до міської комплексної  програми «Турбота» на 2011-2015рр., затвердженої рішенням міської ради №22-03-V, від 29.12.2010р. ювілярка буде отримувати щомісячну доплату до пенсії в розмірі 200грн.

Ювілярка понад 30 років працювала вчителем біології на Хмельниччині та Львівщині. Виховала сина, має внука та правнуків. Крім того опікувалась чотирма сиротами.

З 1997 р. проживає в м.Біла Церква, де працював і проживає її син Шевченко Р.Л. – кандидат фізико-математичних наук, доцент Білоцерківського національного аграрного університету, нині пенсіонер.

В заході взяли участь заступник начальника управління соціального захисту населення  міської ради Т.Велігорська, начальник Білоцерківського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) С.Ільченко та ін.



Опубліковано: 05 травня 2014 року
Поділитися