Вітання голови Київської обласної ради до Дня Журналістики

Шановні журналісти Київщини!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Сучасні засоби масової інформації відіграють важливу роль у нашому житті. Вони не тільки інформують про найбільш значимі події, але й сприяють ефективній взаємодії влади і суспільства.

І сьогодні ви – представники журналістського співтовариства Київщини  – віддано служите нашій країні, нашим громадянам. Ви грамотно й оперативно доносите до них найважливішу і найсвіжішу інформацію, формуєте їхню суспільну думку. Вас відрізняють почуття соціальної справедливості, широкий світогляд, великі знання і майстерне володіння словом.

Висловлюю вам подяку за щоденну відповідальну роботу, яку ви робите. І головне в ній – це відданість і любов до нашого рідного краю.

Впевнений, що взаємовідносини між органами місцевого самоврядування і засобами масової інформації і в подальшому будуть носити діловий, конструктивний характер, сприятимуть політичній стабільності та успішному соціально-економічному розвитку нашого регіону.

Бажаю вам цікавих тем, яскравих матеріалів, розуміння і підтримки людей, для яких ви працюєте, та невичерпного натхнення. Нехай ваша робота приносить вам тільки задоволення, а ваше життя буде щасливим і сповненим  любові й радості!

 З повагою
Голова
Київської обласної ради                                  Микола Бабенко



Опубліковано: 05 червня 2014 року
Поділитися