Виставка робіт клієнтів Білоцерківського міського територіального центру соціального обслуговування

28 травня в м.Біла Церква відбулася виставка робіт клієнтів Білоцерківського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) – директор – С.Ільченко.

 На виставці були представлені роботи учасників гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Золоті ручки» та клієнтів міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

В ході заходу присутні були ознайомлені з роботою відділення соціально-побутової адаптації міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Зокрема, поінформовані про те, що у відділенні можна отримати безкоштовну консультацію педагога-психолога, соціального працівника, юриста та ін.. Також у відділенні проводяться лекції, бесіди, вечори літературної творчості, створено два самодіяльних колективи тощо.

Також присутні мали змогу взяти участь у майстер-класі з виготовлення прикрас для волосся у вигляді квітів.

В заході взяли участь начальник відділу по соцобслуговуванню пенсіонерів та інвалідів управління соціального захисту населення міської ради Н.Шапоренко, представники ряду міських громадських організацій та журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 28 травня 2013 року
Поділитися