Вирішення питань у сфері транспортних перевезень

Під час прес-конференції міський голова Геннадій Дикий проінформував присутніх стосовно того, що мешканці с. Фурси (Білоцерківського району) були обурені рішенням виконавчого комітету Білоцерківської міської ради щодо припинення руху маршрутних транспортних засобів до даного населеного пункту. Своє невдоволення фурсяни обумовлюють тим, що відміна прямого маршруту з Білої Церкви до с. Фурси створює незручності, так як велика кількість жителів вищезазначеного села працюють та навчаються в місті.

«Виконавчий комітет Білоцерківської міської ради має можливість затверджувати рух маршрутних транспортних засобів лише в адміністративних межах Білої Церкви (прикладом можуть слугувати маршрутні перевезення в с. Бугаївка та до меблевої фабрики «Веста», які знаходяться в адміністративних межах міста Біла Церква. Затвердження руху маршрутних транспортних засобів до цих місць та населених пунктів не мало жодних проблем). Так як, с. Фурси не належить до даних меж, то питання руху маршрутних перевезень належить до компетенції Білоцерківської районної державної адміністрації.

Територіальна громада  Фурсів  повинна для вирішення вищезазначеного питання звернутися до Білоцерківської райдержадміністрації. Але,  я особисто пішов на зустріч жителям с. Фурси та  звернувся з офіційним листом до Білоцерківської РДА, щоб міська влада спільно з владою Білоцерківського району затвердили схему руху маршрутних транспортних засобів, які будуть рухатися в напрямку Біла Церква – с. Фурси, відповідно до норм законодавчих документів», - сказав міський голова.

Міський голова в ході прес-конференції  також дав відповіді на ряд питань. Зокрема щодо  кадрових змін в управлінні архітектури та містобудування міської ради;  результатів проведення перевірок фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств м. Біла Церква; подальшої долі  ПК ВАТ «Росава»; розгляду можливості постачання гарячої води в місті; забезпечення сталого функціонування КП БМР «Білоцерківтепломережа»  та ін.

 



Опубліковано: 28 листопада 2016 року
Поділитися