Виїхали, щоб знайти рішення

 

 

22 вересня в м. Біла Церква  відбулося виїзне засідання комісії з безпеки дорожнього руху. Провів засідання голова комісії - керуючий справами виконавчого комітету міської ради Максим Свірський.

Основними об’єктами, на які було організовано виїзд комісії стали: шляхопровід над залізницею ( «Горбатий» міст) та Критий ринок.

 

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради Максим Свірський відмітив: «Головною метою виїзного засідання на «Горбатий» міст є перегляд його технічного стану  та огляд на місці реалізації рішення виконавчого комітету міської ради щодо обмеження руху великогабаритного транспорту через аварійно-небезпечну ділянку. Члени комісії й представники депутатського корпусу, на місці, мають можливість проглянути всю проблематику шляхопроводу та знайти шляхи її вирішення. Ми маємо вжити низку заходів щодо недопущення та попередження катастрофічних наслідків, які можуть бути в майбутньому, в результаті руху вантажівок по мосту». 

Під час заходу члени комісії переглянули покриття і кріплення мосту; пересвідчилися, що рух великогабаритного транспорту через міст, незважаючи на встановлені обмежуючі дорожні знаки таки продовжується, що несе пряму загрозу.  Комісією були обговорені питання забезпечення обмеження руху та виконання дії заборонних дорожніх знаків і організації об’їзду по мосту.

В ході виїзного засідання члени комісії також оглянули місце в районі Критого ринку, де незаконно припарковують автотранспорт.

 Голова комісії з безпеки дорожнього руху Максим Свірський зазначив: «На даний момент комісія ознайомилась із проблемою паркування транспортних засобів на проїзній частині біля Критого ринку. Незаконне паркування на дорозі перекриває полосу руху та створює незручності проїзду як пасажирського, так і комунального транспорту. Членами комісії, на місці,  винесено низку пропозиції, щодо вирішення даної проблематики, яка в робочому порядку буде опрацьована».

Зокрема, було обговорено наступні питання:

- ліквідація незаконної парковки на проїзній  частині біля ринку;

- встановлення додаткових обмежувальних знаків в місці незаконної парковки;

-  можливе перенесення зупинки громадського транспорту;

-  організація стоянки за ринком на облаштованій ділянці. 

В заході взяли участь депутати та начальники управлінь і відділів міської ради, члени комісії з безпеки дорожнього руху, начальник КП БМР «Тролейбусне управління» Руслан Степанський,  представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 23 вересня 2016 року
Поділитися