Відзначення Міжнародного дня волонтера у місті Біла Церква

06 грудня  в місті Біла Церква в приміщенні Білоцерківської міської ради відбулося урочисте святкування Міжнародного дня волонтера. 

Виступаючи перед присутніми,  міський голова Геннадій Дикий зазначив: «Це дуже серйозний крок у вашому житті. Багато людей не розуміють навіть, що можна витрачати свій особистий час, свої сили, своє здоров’я для того, щоб допомагати іншим. На сьогоднішній день та робота, яку ви робите -  неоціненна, тим більше, що ви робите це за покликанням серця». 

Міський голова вручив ряду волонтерів подяки міської ради та її виконавчого комітету. 

В ході святкування було презентовано роботу Центру волонтеріату Білоцерківської міської організації Товариства Червоного Хреста України. 

В рамках цього заходу також була підписана угода про співпрацю між Білоцерківською організацією Товариство Червоного Хреста України та комунальним підприємством БМР «Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви». 

В заході взяли участь  заступник міського голови Володимир Хмурич,  директор «Агенції стратегічного розвитку» Назарій Атаманчук, голова Білоцерківської міської організації Товариства Червоного Хреста України Галина Кожедуб.



Опубліковано: 06 грудня 2016 року
Поділитися