Відзначення Міжнародного дня інвалідів у Білоцерківському психоневрологічному інтернаті

03 грудня у Білоцерківському психоневрологічному інтернаті (директор – О.Загородня) відбувся захід з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів.

Від імені міського голови Г.Дикого присутніх привітала керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко. Наголосила, що у нашому суспільстві є люди, які потребують особливої уваги та турботи – це люди з обмеженими фізичними можливостями, і одним із першочергових завдань міської влади, є створення належних умов для цієї категорії жителів Білої Церкви. Відмітила, що життєва мужність білоцерківців з обмеженими фізичними можливостями є прикладом для всіх людей, адже вони, щоденно долаючи труднощі, є незламними в житті.

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко високо оцінила діяльність колективу Білоцерківського психоневрологічного інтернату, адже завдяки їх професійності, доброті та чуйності для підопічних закладу створений справжній родинний затишок.

Від імені міського голови підопічні установи отримали продуктові набори.

Під час заходу присутніх також привітали депутати міської ради - голова правління, генеральний директор ПрАТ «Росава» О.Даліба, директор міжнародного благодійного фонду «Друзі - дітям Чорнобиля» М.Дашкевич.

Присутні на святі мали змогу проглянути концерт у виконанні вихованців та працівників закладу.



Опубліковано: 03 грудня 2015 року
Поділитися