Відзначення грамотами співробітників пожежно-рятувального загону за участь у ліквідації пожежі на ТОВ «Біофарма інвест»

20 жовтня у Білій Церкві міський голова Геннадій Дикий відзначив грамотами міської ради і виконавчого комітету співробітників Білоцерківського районного відділу та 1 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Київській області (м.Біла Церква) за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, активну громадянську позицію та участь у ліквідації пожежі на ТОВ «Біофарма інвест».

 

Нагадаємо, що 25 вересня ц.р. на ТОВ «Біофарма інвест» сталася пожежа, а саме спалахнули вогнем виробничо-складські будівлі ангарного типу по зберіганню пакувальних матеріалів та сировини. Першими на ліквідацію пожежі прибули саме пожежники та рятівники Білоцерківський РВ ГУ ДСНС.

 

Міський голова висловив слова вдячності присутнім: «Я бачив вашу роботу на власні очі. Коли палав вогонь висотою до 30 метрів, то я не був впевнений, що вам вдасться його зупинити. Але ви це зробили, ви ліквідували дійсно масштабну пожежу. Бережіть себе, адже на вас вдома чекають ваші рідні, близькі, друзі, батьки. Бережість наше місто і бережіть Україну».

 

Грамотами Білоцерківської міської ради і виконавчого комітету були нагороджені:

  1. Андрій Стадник;
  2. Юрій Гаврилюк;
  3. Андрій Гарбузенко;
  4. Андрій Войцехівський;
  5. Дмитро Гирявець;
  6. Олександр Зубченко;
  7. Микола Скрипка;
  8. Олександр Коваль;
  9. Євген Гушель;
  10. Анатолій Басс;
  11. Іван Гуменюк;
  12. Володимир Тимченко.

 

У заході взяли участь співробітники Білоцерківського РВ та 1-ДПРЗ ГУ ДСНС України у Київській області та журналісти місцевих ЗМІ.

Відзначення грамотами співробітників пожежно-рятувального загону за участь у ліквідації пожежі на ТОВ «Біофарма інвест»


Опубліковано: 20 жовтня 2017 року
Поділитися