Відтепер представники громадськості в конкурсних комісіях.

Визначено представників громадськості до складу комісій по проведенню конкурсного відбору на посади директорів КП «Парк культури та відпочинку ім. Шевченка» та КП «Забота».

Як вже повідомлялося раніше, міським головою Геннадієм Диким було прийнято рішення залучити до проведення конкурсів активістів з метою забезпечення прозорості та відкритості. Бажання взяти участь у роботі комісій виявили більше 20 об’єднань громадян. Вони делегували своїх представників, заповнивши відповідні анкети на сайті. 

9 березня відбувся вибір представників, який здійснювався за допомогою  випадкової вибірки через онлайн-сервіс - https://www.random.org. Захід відбувся  в присутності громадських активістів. Під час проведення процедури здійснювалася відеофіксація (https://www.youtube.com/watch?v=2Ry7rRadpD4&feature=youtu.be   і https://www.youtube.com/watch?v=lj8p-LPwoPE&feature=youtu.be). 

Отже, до складу комісії по проведенню конкурсного відбору на заміщення  вакантної посади директора КП БМР «Парк культури та відпочинку ім. Шевченка» від об’єднань громадян включені:

-         Штонда М.В. від ГО «Учасників АТО та учасників бойових дій Білоцерківщини»;

-         Мороз В.Ю. від КОМГО «Федерація 4». 

А ось, до складу комісії по проведенню конкурсного відбору на заміщення  вакантної посади директора КП БМР дрібно-роздрібного підприємства  «Забота»: 

-         Істомін С.В. від БММГО «Дієва молодь»;

-         Курочка О.Г. від БО «Благодійний Фонд «НІКА-Україна». 

Про загальний склад комісій, дату та порядок проведення конкурсів можна ознайомитися на сайті.



Опубліковано: 09 березня 2016 року
Поділитися