Відкрито виставку картин Ірини Шевченко «На сьомому небі»

15 травня на базі виставкової зали бібліотеки-філії №5 відбулося відкриття персональної виставки картин Ірини Шевченко «На сьомому небі».

Всі присутні мали змогу проглянути неймовірно гарні роботи виконані у техніці акварельного живопису і графіки. Художниця завдяки своїй майстерності, за допомогою прозорості та легкості фарб передає плинність і неповторну красу навколишнього світу. 

Заступник начальника управління культури та туризму міської ради Роман Бичек привітав Ірину Шевченко з відкриттям виставки, подякував за вагомий внесок  у розвиток образотворчого мистецтва, побажав подальших творчих успіхів та вручив подяку виконавчого комітету Білоцерківської міської ради. 

Виставка працюватиме по 28 травня ц.р. у виставковому залі бібліотеки-філії №5  (п-т Незалежності, 55) щодня, крім суботи з 10.00 до 18.00. Завітайте на виставку аби поринути у чарівний світ мистецтва.

Пані Ірина після закінчення Білоцерківської школи №16 продовжила навчання в Київському інституті декоративно-прикладного мистецтва ім.М.Бойчука. Працювала в ювелірному цеху на заводі «Феррокерам». Займалася дизайном, монументальним розписом та живописом, оформленням інтер’єрів. Нині, понад 30 років працює у школі мистецтв №4. Є викладачем вищої категорії, очолює відділення образотворчого мистецтва школи. Серед її випускників є чимало членів Національної спілки художників України. 

Мисткиня вже провела дві персональні виставки у 2000 та 2002 роках. Постійно бере участь у загальноміських виставках, її роботи знаходяться у приватних колекціях тблизького та далекого зарубіжжя.

 

Відкрито виставку картин Ірини Шевченко «На сьомому небі»


Опубліковано: 16 травня 2024 року
Поділитися