Відкриття профільних пришкільних таборів денного перебування дітей в м.Біла Церква

02 червня в м.Біла Церква відбулося відкриття профільних пришкільних таборів денного перебування дітей.

Дані табори функціонують  згідно з рішенням Білоцерківської міської ради від 23.12.2014 року № 1362-68-VІ “Про міську програму оздоровлення та відпочинку дітей  міста у 2015 році».Табори організовано на базі спеціалізованої загальноосвітньої школи №9,

загальноосвітніх шкіл №3, 4, 5, 18, навчально-виховних об’єднань «Перша Білоцерківська гімназія – школа І ступеня» і «Звитяга», економіко-правового ліцею та гімназії №2.

В них відпочиватимуть 1000 білоцерківських дітей, серед яких -  діти-сироти, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей,  діти-інваліди, діти, батьки яких загинули під час виконання службових обов’язків, обдаровані діти, переможці обласних та Всеукраїнських змагань, спартакіад, лідери учнівського самоврядування та ін.

Під час відпочинку юні білоцерківці матимуть змогу займатися в гуртках за різними напрямами позашкільної освіти, брати участь в творчих конкурсах, спортивних змаганнях, їздити на екскурсії, до театру  тощо. Також для дітей буде організовано харчування.

У відкритті профільних пришкільних таборів денного перебування дітей взяли участь заступник міського голови М.Антонюк, начальник управління освіти і науки міської ради Ю.Петрик, т.в.о. директора департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації В.Рогова, голова міськкому профспілки працівників освіти і науки України В.Чепурченко, представники громадськості та ін.



Опубліковано: 02 червня 2015 року
Поділитися