Відкриття міського ендокринологічного центру Білоцерківської міської лікарні №2

02 липня в м.Біла Церква відбулося відкриття міського ендокринологічного центру Білоцерківської міської лікарні №2.

В ході заходу міський голова В.Савчук наголосив, що відкриття даного центру - це виконання одного із основних завдань міської влади щодо реалізації соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича в сфері забезпечення громадян якісними медичними послугами. Відмітив, що міська влада приділяє особливу увагу розвитку медичної сфери, покращенню матеріально-технічної бази. Акцентував увагу на важливості проведення освітньо-інформаційної роботи серед населення міста та хворих на цукровий діабет, що сприятиме зниженню рівня захворюваності на цукровий діабет, зменшенню кількості ускладнень внаслідок цієї хвороби.

Міський голова також подякував всім, хто причетний до створення ендокринологічного центру та оснащення його необхідним обладнанням.

Вітаючи присутніх на заході, начальник департаменту охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації О.Ременник наголосив, що обласною владою проводяться заходи щодо ефективного втілення реформування медичної галузі на Київщині. Відмітив високий рівень надання якісних послуг медичними закладами м.Біла Церква та зазначив, що в даному центрі хворі матимуть можливість отримувати сучасну висококваліфіковану медичну допомогу.

Присутні на заході ознайомилися з роботою школи соціальної адаптації для пацієнтів з цукровим діабетом та мали змогу оглянути кабінет профілактики і лікування синдрому діабетичної ступні, ендокринний, хірургічний, офтальмологічний кабінети.

В заході взяли участь депутат Київської обласної ради, член виконавчого комітету міської ради, голова  правління колективного підприємства «Білоцерківхлібопродукт» І.Шилов, депутати міської ради - А.Дрофа, І.Коцел, начальник управління охорони здоров’я міської ради А.Рогов, представники громадськості та міських ЗМІ.



Опубліковано: 03 липня 2013 року
Поділитися