Відкриття меморіальної дошки загиблому за незалежність України С.Чопу

08 травня в м.Біла Церква відбулося відкриття меморіальної дошки загиблому за незалежність України С.Чопу. Меморіальну дошку було встановлено на фасаді Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5, яку загиблий білоцерківець закінчив у 1984р.

В ході заходу міський голова В.Савчук зазначив, що цього дня всі зібралися вшанувати пам’ять С.Чопа, який загинув 08 грудня 2014р. Наголосив, що С.Чоп, один із 15 білоцерківців, які є прикладом патріотизму для всіх нас, адже він ціною власного життя став на захист територіальної цілісності нашої держави.

Міський голова зазначив, що ми є у вічному боргу перед героями та висловив  переконання, що пам’ять про них назавжди залишиться в серцях білоцерківців.  

На заході були присутні мати С.Чопа – Тетяна Павлівна, дружина – Лариса Іванівна, син Роман, рідні та друзі.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять С.Чопа та поклали квіти до меморіальної дошки.

В заході взяли участь заступники міського голови М.Антонюк, Г.Джегур, начальник управління освіти та науки міської ради Ю.Петрик, військовий комісар Білоцерківського об’єднаного військового комісаріату І.Корба, учні та педагоги загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.№5, представники громадськості, міських ЗМІ та ін.



Опубліковано: 08 травня 2015 року
Поділитися