Відкриття меморіальної дошки загиблому за незалежність України, капітану 72-ї механізованої бригади Р.Григору

12 травня в м.Біла Церква відбулося відкриття меморіальної дошки загиблому за незалежність України,   капітану 72-ї окремої механізованої бригади Р. Григору. Меморіальну дошку встановлено на фасаді Білоцерківського навчально-виховного об’єднання «Перша Білоцерківська гімназія – школа І ступеня», випускником якої був загиблий білоцерківець.

Виступаючи на мітингу, міський голова В.Савчук наголосив, що сьогодні всі зібралися вшанувати пам’ять про справжнього героя - капітана 72-ї окремої механізованої бригади Р. Григора,  який не шкодуючи власного життя став на захист територіальної цілісності України.

Звертаючись до учнів школи, міський голова закликав їх пам’ятати, що завдяки таким воїнам як Р.Григор, ми маємо спокій та мирне небо на Київщині.  Висловив переконання, що поки в нашій державі є свідома  та патріотична молодь, наш народ ніхто не переможе.

Під час заходу присутні вшанували пам’ять загиблого хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки.

На заході були присутні мати загиблого Р.Григора – Людмила Клавдіївна, дружина – Ірина Іванівна, син -Дмитро, рідні та друзі.

В заході взяли  участь заступник міського голови М.Антонюк, начальник управління освіти і науки міської ради Ю.Петрик, представники 72-ї окремої механізованої бригади, учні та педагоги Білоцерківського навчально-виховного об’єднання  «Перша Білоцерківська гімназія – школа І ступеня», представники громадськості та журналісти міських ЗМІ.



Опубліковано: 12 травня 2015 року
Поділитися