Відкриття меморіальної дошки Героя Радянського Союзу, генерал-майора авіації М.С.Панічкіна

13 вересня в м.Біла Церква відбувся мітинг з нагоди відкриття меморіальної дошки Героя Радянського Союзу, учасника бойових дій в роки Великої Вітчизняної війни, генерал-майора авіації М.С.Панічкіна.

В ході заходу міський голова В.Савчук наголосив, що Герой Радянського Союзу М.С.Панічкін  був прекрасною, трудолюбивою  людиною, взірецем чесності, порядності, доброти та героїзму. Його знали щирою, безмежно скромною людиною, яка ніколи не вихвалялася своїми подвигами, хоча мала на це повне право, адже завдяки проявленому ним героїзму в роки Великої Вітчизняної війни було врятовано тисячі життів. В роки Великої Вітчизняної війни  М.С.Панічкін здійснив 269 бойових вильотів, був учасником 4-х парадів Перемоги.

Міський голова висловив переконання, що пам’ять про Героя Радянського Союзу, Почесного громадянина Білої Церкви  М.С.Панічкіна назавжди залишиться в серцях кожного, хто його знав.

Від імені родини М.С.Панічкіна звернулася його дочка Наталія Михайлівна, яка висловила слова вдячності міській владі та представникам громадськості міста за  підтримку і вшанування пам’яті про батька.

В заході взяли участь депутат міської ради К.Олійник (фракція Партії регіонів), депутат міської ради, начальник управління освіти і науки міської ради Ю.Петрик,  голова Білоцерківської міської ради Організації ветеранів України В.Волощенко, представники громадськості та учнівської молоді.



Опубліковано: 13 вересня 2012 року
Поділитися