Відкриття Київського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

26 грудня  в м.Біла Церква відбулося відкриття Київського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (директор - В.Кіккас).

 Перед присутніми виступив заступник голови Київської обласної державної адміністрації  Є.Головін, який наголосив на важливості відкриття центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, адже не всі категорії населення, особливо малозахищені, мають можливості отримати якісну правову допомогу кваліфікованих фахівців. Відмітив, що функціонування центру забезпечить реалізацію законних прав та інтересів учасників судових процесів та висловив сподівання на успішний розвиток центру.

 Від імені міського голови В.Савчука учасників заходу привітав його заступник М.Антонюк, який зазначив, що відкриття даного центру - це реалізація державної політики у сфері піклування про громадян та виконання основних засад Закону України «Про безоплатну правову допомогу».

 В ході заходу відбулося засідання «круглого столу», де були обговорені основні організаційні питання щодо забезпечення функціонування системи безоплатної правової допомоги в Україні з 01 січня 2013 року. Також, учасники заходу обговорили поставлені завдання центру правової допомоги, організацію надання безоплатної правової допомоги центром та ін.

 В заході взяли участь начальник Головного управління юстиції в Київській області Н.Ященко, голова Ради адвокатів Київської області П.Бойко, голова кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Київської області Г.Ковбасинська, голова Білоцерківського міськрайонного суду В.Санін, начальник Білоцерківського міськрайонного управління юстиції А.Гой та ін.

 

 

 

 

 

 

 

  



Опубліковано: 26 грудня 2012 року
Поділитися