Відбувся шахово-шашковий турнір серед дітей працівників Пенсійного фонду Київської області

1 червня 2018 року відбувся VI турнір з шахів та шашок серед дітей працівників головного управління Пенсійного фонду України у Київській області, присвяченого Міжнародному Дню захисту дітей. Цього року приймала учасників дитячо-юнацька спортивна школа «Юність», що в місті Біла Церква. За першість у змаганнях боролись діти різного віку та рівня підготовки, які представляли 12 об’єднаних управлінь Київської області.

 

На заході були також присутні і почесні гості: депутат Київської обласної ради, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення та пенсіонерів Наталія Бігарі, начальник головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов, радник Білоцерківського міського голови Микола Антонюк, директор ДЮСШ «Юність» Володимир Корнієнко, заступник начальника управління молоді та спорту Білоцерківської міської ради Валентина Коросько та ін.

 

Головним суддею змагань із шашок виступила майстер спорту України міжнародного класу, чотириразова Чемпіонка світу з шашок, провідний спеціаліст Міністерства молоді та спорту України Надія Чижевська.


За результатами змагань переможцями стали:

- в індивідуальних змаганнях з шахів:

 

І місце – Арсієнко Олексій (Києво-Святошинське об’єднане управління); 

 

ІІ місце – Годлевський Олександр (Бориспільське об’єднане управління); 

 

ІІІ місце – Харитонов Ярослав (Вишгородське об’єднане управління);


- в індивідуальних змаганнях з шашок:

 

І місце – Климась Ярослав (Броварське об’єднане управління); 

 

ІІ місце – Жабуровський Володимир (Обухівське об’єднане управління); 

 

ІІІ місце – Шрібак Вікторія (Бориспільське об’єднане управління).

 

Учасники турніру були нагороджені пам’ятними подарунками та грамотами, а призери – ще й кубками, медалями та дипломами. З кожним роком кількість учасників збільшується, адже діти з великим задоволенням беруть участь у цих змаганнях та наполегливо готуються до них протягом року.

 


Інформація Білоцерківського об’єднаного управління ПФУ Київської області

 


Опубліковано: 05 червня 2018 року
Поділитися