Відбувся перший етап конкурсу щодо виконання комплексу робіт по дегазації полігону твердих побутових відходів у місті Біла Церква

24 жовтня у Білій Церкві відбулося розкриття конкурсних пропозицій щодо виконання комплексу робіт по дегазації полігону твердих побутових відходів у місті Біла Церква.

Підставою для проведення конкурсу є рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про затвердження конкурсної документації з проведення конкурсу щодо виконання комплексу робіт по дегазації полігону твердих побутових відходів у місті Біла Церква» від 14 серпня 2018 року №342 та рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про внесення змін в додатки до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 14 серпня 2018 року №342 «Про затвердження конкурсної документації з проведення конкурсу щодо виконання комплексу робіт по дегазації полігону твердих побутових відходів у місті Біла Церква» та продовження строку подання конкурсних пропозицій».

На конкурс свої пропозиції подали три підприємства: ТОВ «Кліар Енерджи», ТОВ «Біогаз Енерджи» та ТОВ «ЛНК».

Конкурсною комісією було проведено процедуру розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями учасників та перевірено наявність та правильність оформлення документів, подання яких передбачено конкурсною документацією, а також оголошено інформацію про найменування та місцезнаходження кожного учасника.

У наступних етапах конкурсною комісією буде проведено оцінку конкурсних пропозицій та визначено переможця конкурсу.  Ці етапи заплановано провести 26 жовтня ц.р. о 12:00.

На засіданні комісії були присутні: уповноважені представники підприємств, що беруть участь у конкурсі, представники структурних підрозділів Білоцерківської міської ради та журналісти місцевих ЗМІ.

Відбувся перший етап конкурсу щодо виконання комплексу робіт по дегазації полігону твердих побутових відходів у місті Біла Церква


Опубліковано: 24 жовтня 2018 року
Поділитися