Відбулося засідання двадцять першої сесії міської ради

15 грудня відбулось засідання двадцять першої сесії Білоцерківської міської ради VІІ скликання, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

 Зміни до бюджету міста

 На засіданні депутатами було  внесено зміни і доповнення до рішення міської ради  від  12 січня 2016 р.  №  27-04-VІІ  «Про внесення змін та доповнень до  рішення міської ради від 29 грудня 2015 р. № 26-03-VII «Про бюджет м.Біла Церква на 2016 рік».

У зв’язку із перевиконанням доходної частини загального фонду місцевого бюджету станом на 01.12.2016 р., звернень головних розпорядників, внесено зміни до плану доходів і  видатків місцевого бюджету. Так,  1 650 000 грн. були перерозподілені на регулювання цін на послуги електротранспорту.

Також надійшла субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам в сумі близько 15 млн. грн.. Зокрема,   12млн. 800 тис. грн. було спрямовано  на допомогу сім`ям з дітьми, малозабезпеченим сім`ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам;   3 млн. 900 тис. грн. - на медикаменти для малозахищених категорій ;  24тис. грн. - на погашення пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу; більш як 3 млн. грн.  – на пільги та житлові субсидії  населенню за оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло- та водопостачання тощо.

Також було виділено 100 тис.грн. на придбання спортивної інвентарю в міські ЗОШ та 121 тис. грн. на проведення необхідних компенсаційних виплат працівникам при реформуванні управління ЖКГ в департамент. 

Тролейбусний парк зможе поповнитись  9  транспортними засобами

Депутати міської ради надали згоду на безоплатне прийняття з комунальної власності територіальної громади м.Київ до комунальної власності територіальної громади м.Біла Церква, а саме на баланс КП БМР «Тролейбусне управління» дев’яти тролейбусів .

Одночасно дин тролейбус, буде передано  з балансу баланс КП БМР «Тролейбусне управління» з комунальну власність територіальної громади м.Київ  в якості музейного експонату.

Слід зазначити, що всі дев’ять тролейбусів є в рухомому стані. Передбачається, що  6-ть із них, після невеликих ремонтів, зможуть відразу вийти на лінію, а решта - заплановано використовувати як ремонтний фонд.

Під час засідання також було затверджено план  діяльності Білоцерківської  міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2017рік.

План – це перелік регуляторних актів – нормативних документів, за якими місто буде користуватися для вирішення важливих питань, серед яких - урегулювання обмежень продажу алкогольних напоїв у нічний час,  методики використання земельних ділянок,  упорядкування зовнішньої реклами , МАФів та ін.



Опубліковано: 15 грудня 2016 року
Поділитися