Відбулося засідання дев’ятнадцятої сесії міської ради

15 листопада  відбулось позачергове засідання дев’ятнадцятої сесії Білоцерківської міської ради VІІ скликання, яке провів міський голова Г.Дикий.

В ході сесії депутати розглянули ряд рішень, які забезпечуватимуть життєдіяльність міста.

Звернення депутата

Депутат міської ради Тетяна Сербин оголосила звернення до міського голови, яке стосувалося прохання жителів мікрорайону «Заріччя» не змінювати маршрут руху маршрутних таксі загального користування №17.

На дане звернення міський голова Геннадій Дикий в чергове наголосив, що запровадження нової транспортної мережі в місті буде проводитись поетапно, а ті мережі, які викликають питання у білоцерківців - на даний час змінюватися не будуть.

Зміни до міського бюджету

Депутати внесли зміни та доповнення до рішення міської ради від 12 січня 2016 р. № 27 04-VII «Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 29 грудня 2015 р.              

 № 26-03-VII «Про бюджет м. Біла Церква на 2016 рік».

Як зазначила начальник фінансового управління міської ради Світлана Терещук зміни стосуються міжбюджетних трансфертів, тобто перерозподілу між видами нарахувань.

Крім того, зміни відбулися й в бюджеті розвитку. Так, знято 400 тис.грн . з коштів виділених раніше на капітальний ремонт тротуарів  та 78,5 тис. грн.. на закупку певного обладнання для управлінь соціального захисту та комунальної власності і концесії, через неактуальність даних витрат  на даний час.

 Дані кошти спрямують на: закупку  та встановлення загально будинкового лічильника обліку тепла за адресою: Леваневського, 66 (190 тис.грн);  ремонт ліфтів (188,5 тис.грн.); капітальний ремонт прибудинкових територій (100 тис.грн).

Призначено нового заступника міського голови

Депутати міської ради затвердили на посаду заступника міського голови Ольгу Настіну.

Ольга Настіна має юридичну освіту. Працювала у Білоцерківському національному аграрному університеті,  на посаді – доцент кафедри цивільно-правових дисциплін.

Займається юридичною практикою як підприємець: надання юридичних послуг,  правовий аналіз документів, представництво в судах.  

Бере активну участь в громадські діяльності З 2007 року є заступником голови Білоцерківської міської громадської організації «Правова єдність»,  керівником Центру правової інформації та консультацій.

Брала участь в наданні безоплатної правової допомоги жителям міста та Білоцерківського району, учасникам АТО, в реалізації правозахисних ініціатив «Розвиток системи надання безоплатної правової допомоги», «Правова допомога учасникам АТО та членам їх родин», «Активізація громади у захисті прав та законних інтересів», «Розвиток місцевого врядування», «Протидія гендерного насильства та становлення гендерної рівності», «Посилення правових можливостей жінок»,  «Толерантність в моді», «Протидія  дискримінації». Волонтерка ГО «Юридична сотня».

Коротко про інші рішення

Депутати міської ради також :

-внесли зміни  до програм, затверджених рішенням Білоцерківської міської ради від 22.08.2013р. № 1033-45-VІ та рішення Білоцерківської міської ради від 31.03.2015р. № 1444-73- VІ;

 -прийняли рішення про відмову в наданні дозволу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Задоненко В.В.



Опубліковано: 15 листопада 2016 року
Поділитися