Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

14 липня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради.

Засідання відбувалося у дистанційному режимі, беручи до уваги розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій від 13.07.2020 року № 40, яким до 16 липня 2020 року, тимчасово, обмежено доступ до приміщення міської ради за адресою: вул. Я.Мудрого, 15.

На порядок денний були винесені такі питання, з яких були прийняті відповідні рішення:

1. Про затвердження протоколів комісії з питань надання бюджетних коштів на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа;

2. Про призначення уповноваженої особи за організацію та проведення спрощених закупівель, затвердження положення про уповноважену особу за організацію та проведення спрощених закупівель для потреб виконавчого комітету Білоцерківської міської ради;

3. Про негайне відібрання малолітньої дитини у матері та її влаштування в сім’ю патронатного вихователя;

4. Про надання малолітній Погребняк О.О. статусу дитини-сироти;

5. Про надання малолітньому Колеснику І.О. статусу дитини-сироти та захист його особистих прав;

6. Про надання неповнолітній Клочковій В.В. повної цивільної дієздатності;

7. Про реєстрацію народження підкинутої дитини та її влаштування;

8. Про реєстрацію народження покинутої дитини та її влаштування;

9. Про деякі питання щодо захисту майнових та житлових прав дітей.

Зауважимо, порядок денний визначено відповідно до вимог Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи виконавчого комітету в частині порядку проведення дистанційних засідань.

Відеозапис засідання можна буде переглянути на ютуб каналі Білоцерківської міської ради. З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті Білоцерківської міської ради.


Опубліковано: 14 липня 2020 року
Поділитися