Відбулося засідання виконавчого комітету

10 січня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

Про питання, які були розглянуті на засіданні.

 

Буде визначено установу банку для розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету

Члени виконавчого комітету прийняли рішення про проведення конкурсу з визначення установи банку для розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на вкладних (депозитних) рахунках банків у 2016році.

Даним рішенням для організації проведення відповідного конкурсу затвердили склад конкурсної комісії з визначення установи банку для розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на вкладних (депозитних) рахунках  та  Умови проведення конкурсу .

Слід зазначити, що в 2016р. також було прийнято таке рішення, і з часу розміщення коштів на депозит , з 23 липня по 31 грудня 2016р., місто отримало додатково до бюджету 7 млн. 242тис.грн., тому розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на вкладних (депозитних) рахунках банку, який  виграє конкурс також дозволить отримати додаткові надходження і в цьому році.

 

Встановлено тарифи на ритуальні послуги

 

Метою прийняття даного рішення є приведення тарифів на ритуальні послуги до економічно обґрунтованого рівня з урахуванням інтересів  населення та відшкодування фактичних витрат підприємства, які відповідають діючим нормативно-правовим і законодавчим актам України.

Основною причиною перегляду тарифів є збільшення заробітної плати, складова якої становить до 80%. В середньому сума підняття тарифу становитиме  60-70%.

Слід зазначити, що соціально незахищені верстви населення, у разі потреби, отримають в управлінні соціального захисту населення державну допомогу на ці послуги, тому дане підвищення на них не вплине.

Проект рішення пройшов всі процедури розгляду згідно  діючого законодавства, як регуляторний акт, було проведено засідання «круглого столу», на якому були розглянуті всі пропозицій та зауваження, що надійшли.

 

Члени виконавчого комітету також:

-внесли зміни до комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій виконавчого комітету  Білоцерківської міської ради, які пов’язані із реорганізацією ряду управлінь та відділів міської ради;

-створили комісію з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості у місті Білій Церкві, затвердивши відповідний склад;

- прийняли рішення про перепланування приміщень.

Відбулося засідання виконавчого комітету


Опубліковано: 10 січня 2017 року
Поділитися