Відбулося обговорення проєкту рішення щодо тарифів на послуги «Льодового стадіону»

22 травня в м.Біла Церква відбулося засідання «круглого столу» щодо обговорення  проєкту рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про встановлення тарифів на платні послуги, що  надаються комунальним закладом Білоцерківської міської ради «Льодовий стадіон». Провела засідання заступник міського голови Інна Новогребельська.

Даний проєкт  було розроблено у зв’язку із гострою необхідністю регулювання діючих  з 2018 року тарифів на окремі види платних послуг, що надаються населенню КЗ БМР «Льодовий стадіон», які потребують перегляду до рівня їх собівартості з мінімальною рентабельністю.

Метою прийняття даного рішення є: встановлення мінімальної вартості надання послуг, що складають мінімальний перелік з урахуванням інтересів населення та фактичних витрат суб’єкта господарської діяльності їх надання.

Проєкт пройшов всю регуляторну процедуру.  Зауважень та пропозицій  щодо даного проєкту регуляторного акту не надходило.

Учасники  «круглого столу» обговорили рівень підняття тарифів, причини, які спонукали до цих дій (підвищення розміру заробітної палати,  зростання цін на електроенергію, водопостачання, водовідведення тощо) та одноголосно підтримали рекомендацію винести проєкт рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про встановлення тарифів на платні послуги, що  надаються комунальним закладом Білоцерківської міської ради «Льодовий стадіон», з урахуванням наданих пропозицій та зауважень на розгляд засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради. Передбачається, що тарифи в середньому буде збільшено на 20-25%. Діяти, у разі прийняття відповідного рішення, нові тарифи почнуть з 01 серпня ц.р.

У роботі «круглого столу» взяли участь заступник міського голови Катерина Возненко,  начальник управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Інна Паливода, начальник управління економіки Білоцерківської міської ради Юлія Земецька, директор комунального закладу Білоцерківської міської ради «Льодовий стадіон» Вячеслав Веред та ін.

Відбулося обговорення проєкту рішення щодо тарифів на послуги «Льодового стадіону»


Опубліковано: 22 травня 2020 року
Поділитися