Відбулося громадське обговорення: Великополовецьке до Білої Церкви чи до Фурсів?

09 жовтня у селі Великополовецьке, Сквирського району, відбулося громадське обговорення щодо вирішення питання про добровільне приєднання до майбутньої Білоцерківської міської територіальної громади або до Фурсівської сільської об’єднаної територіальної громади.

У заході взяли участь представники Білоцерківської міської ради та Фурсівської сільської об’єднаної територіальної громади.

Перед присутніми, за дорученням міського голови Геннадія Дикого, виступили представник міської ради з питань децентралізації Василь Морський та начальник юридичного управління Білоцерківської міської ради Сергій Швець. Доповідачі поінформували мешканців села Великополовецьке про позитивні аспекти при приєднанні до спроможної Білоцерківської міської територіальної громади, яка буде створена.

Спеціалісти різних галузей від міської ради відповіли на всі питання, що хвилювали жителів Великополовецького, зокрема з приводу вирішення екологічних проблем, забезпечення медичним обслуговуванням тощо.

Під час обговорення відбулося голосування жителів села, у ході якого більшість висловила бажання приєднатися до майбутньої Білоцерківської міської територіальної громади.

У ході заходу взяли участь: директор департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради Олег Савченко, начальник управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради Олександр Терещенков, керівництво Великополовецької сільської ради та представники громадськості.

Відбулося громадське обговорення: Великополовецьке до Білої Церкви чи до Фурсів?


Опубліковано: 10 жовтня 2019 року
Поділитися